Kelly Weekers is dé mindset motivator van Nederland en founder van het online inspiratieplatform www.GZNDenzo.nl

Als model en Miss Nederland vloog ze over de hele wereld, maar besloot ze haar interesse in de mens verder te willen bestuderen. Zij behaalde na haar succesvol afgeronde universitaire studie Psychologie en Neurowetenschappen nog een master aan de Universiteit van Utrecht.

Vandaag de dag is Drs. Kelly Weekers werkzaam als dé mindset motivator van Nederland. Met haar unieke methodiek heeft ze al vele mensen geleerd hoe hun mindset te beheersen en optimaliseren. Geen zweverige sessies. Wél heldere en concrete methodiek om je leven, zowel privé als zakelijk, in positieve zin te veranderen. Én de skills die je hebt optimaal te benutten.

In 2016 richtte zij het online inspiratieplatform GZNDenzo op wat bezoekers enthousiasmeert en motiveert tot het vinden van gezonde balans en het leiden van een gelukkiger leven.

Drs. Kelly Weekers is een veelgevraagd expert vanwege haar psychologische kunde en verschijnt daarom met regelmaat in vooraanstaande tv-programma’s, in bladen en op evenementen. Het publiek wordt geraakt door haar humor en bevlogenheid waarbij ze altijd vanuit onderbouwde feiten haar visie geeft.

”Het is mijn missie om jou de regisseur van je eigen leven te maken. Je de inzichten te bieden om jouw doelen te bepalen, te behalen en blijvend succes te hebben. Op welk gebied van je leven dan ook.

Het geheim zit in je mindset. Verander je mindset, verander je leven.”

BOEK NU JE 1-OP-1 SESSIE MET KELLY