Werk heeft niet alleen impact op je succes maar ook op je geluk - Kelly Weekers - ondernemerscoach en bestseller auteur
was successfully added to your cart.

Winkelmand

Word je blij van het werk wat jij doet? Geeft het je energie? Als je kijkt hoeveel tijd wij gemiddeld elke week in ons werk steken is het belangrijk dat het bijdraagt aan ons levensgeluk. Het het in ieder geval niet totaal afbreekt.

Vaak hoor ik om me heen dat mensen wel dromen hebben, iets hebben waarover ze super gepassioneerd zijn, maar er niet voor durven te gaan uit een angst om te falen. Of ik zie ondernemers te snel opgeven, ómdat ze een keertje falen. Zonde, want that’s life! Niemand weet van tevoren hoe je alles moet doen. Niemand kan iets bereiken zonder af en toe flink op zijn of haar bek te gaan. Je gáát tegenslagen tegenkomen, je gáát vallen. Juist daardoor leer en groei je en kan je uiteindelijk bereiken wat je wilde bereiken. Met dalen komen ook de pieken. En door die dalen weet je ze alleen maar meer te waarderen!

1.) Je hoeft niet alle wijsheid in pacht te hebben. Investeer en blijf investeren in jezelf door middel van boeken, opleidingen en mentoren die jou aanvullen. Ik geef jaarlijks tienduizenden euro’s uit aan het verdiepen van mijn kennis. Klinkt als veel geld, maar heeft een giga Return on Investment, dus wat is dan veel? Het is een koopje voor wat ik ervoor terug krijg.

2.) Durf te gaan voor wat jou gelukkig maakt. Zowel zakelijk als privé! Ik ben niet anders gewend dan dat anderen oordelen over hoe ik mijn carrière dan wel privéleven inricht, maar uiteindelijk doe ik altijd precies wat ik wil. De goedkeuring van iedereen wegdragen gaat nooit lukken, maar die van jezelf wel!

3.) Geloof in jezelf en waag de sprong! Ben niet diegene die op z’n 80ste terugkijkt op het leven en denkt ‘had ik maar…’. Ik heb zakelijk al zo veel dingen bereikt waarvan anderen zeiden ’straks lukt het je niet’, ‘dat is onmogelijk’, ‘dat is te ambitieus’. Maak jezelf niet klein en laat anderen je niet kleiner maken. Uiteindelijk is het grootste obstakel voor het bereiken van ons doel niet dat die echt onrealistisch is, maar hoe we er tussen onze oren tegenaan kijken.

Kelly Weekers

Leave a Reply