De deuren van Succesvol Starten 2020 zijn geopend!
Op 1 oktober 2020 start ik het jaartraject met een selecte groep ondernemers. Verzeker jezelf snel van een plek, want vol is vol!
MEER INFO + RESERVEER JE PLEK
Is mijn programma Succesvol Starten geschikt voor jou?
  • Wil jij gaan ondernemen of ben jij net gestart?
  • Heb je behoefte aan focus en structuur?
  • Heb je behoefte aan een duidelijke planning?
  • Wil je graag klanten binnenhalen?
  • Heb jij behoefte aan een praktisch stappenplan om succesvol te kunnen starten?
  • En wil jij over vraagstukken, dilemma’s en onzekerheden kunnen sparren met een van de succesvolste ondernemers en business coaches van Nederland?

Als jij op deze vragen “ja” kan antwoorden, dan is mijn programma perfect voor je!

 

Middels 30 videolessen verdeeld over 5 modules en tientallen opdrachten leer je alles wat je moet weten om je eigen onderneming te starten en klanten te krijgen. Vervolgens kun je in de besloten community elke dag jouw vragen stellen en successen delen. Daarnaast ga ik ook elke maand live in de community voor een Q&A zodat we ook nog op die manier samen kunnen sparren over jouw business!

Met behulp van een concreet stappenplan leer je hoe je van een idee naar een onderneming gaat zodat jij die eerste klant in jouw droombedrijf kan binnenhalen. Ik ga je leren hoe jij vanuit jouw kracht gaat ondernemen en hoe jij dat doet met een flinke dosis zelfvertrouwen. Goede marketing is essentieel om te kunnen knallen, dus we gaan het er zeker over hebben hoe jij dit effectief online en offline in kunt zetten. Daarnaast is het enorm belangrijk dat jij als ondernemer de juiste focus hebt, ‘nee’ leert zeggen en vooral weet wat je doet, zodat je zo snel mogelijk klanten gaat werven en jouw onderneming een vliegende start kunt laten maken. En dat is pas het begin, we gaan nog veel meer doen samen. Dit is hèt business programma om te leren hoe je jouw onderneming succesvol start en jouw eerste klant binnenhaalt!

Elke business coach vindt zijn of haar coaching vanzelfsprekend de beste die er is, maar eigenlijk is het alleen belangrijk hoe tevreden de klanten erover zijn. Lees hier hoe dolenthousiast de ondernemers die ik coach zijn over de resultaten die ze boeken!

LEES AANBEVELINGEN