BESTEL NU RUST, BALANS & FOCUS
  • Coaching: Rust, Balans & Focus
  • Duur: 5 weken

Wil jij ook meer rust ervaren? Herken je dat je je niet altijd in balans voelt? Heb je vaker stress dan je zou willen? Dan is mijn 5-weeks online programma perfect voor je.

Het is niet makkelijk om in deze drukke en hectische wereld rust en balans te vinden. Misschien voel jij je op dit moment gestrest, pieker je veel, voel je je geleefd of zit je niet lekker in je vel? Of gaat het goed met je, maar wil je méér; meer genieten van je gezin of meer positieve energie en focus tijdens je werk. Met mijn programma kan ik je helpen. Bespaar jezelf jaren van onrust en leer binnen 5 weken hoe jij deze positieve switch kan maken! 

Misschien herken je dit wel…

…dat je in de auto aan het rijden bent op de automatische piloot, je nauwelijks bewust van wat je aan het doen bent? Of dat je alles zo gehaast en vol stress doet dat je je later pas realiseert dat de dag alweer voorbij gevlogen is? We zitten enorm vaak in ons hoofd en schaarse vrije tijd vullen we op met onze telefoon. Er is geen ruimte voor mentale rust, we gaan maar door. Wanneer deed jij voor het laatst iets met 100% aandacht? Wanneer voelde jij je voor het laatst relaxt en rustig in je hoofd?

Ik geloof dat het anders kan. Als je zoekend bent naar meer rust, ontbreekt het je waarschijnlijk aan hoe je de juiste balans creërt en welke stappen je hiervoor moet zetten. Herken je dit? Weet dat ik hier een oplossing voor heb en je hier veel over kan leren.

Ik probeer zo veel mogelijk in het moment te leven. Dat geeft me weinig ruimte om te piekeren en daardoor heb ik weinig stress. Als ik mijn volle aandacht aan iets schenk voel ik me bovendien blijer, want ik heb meer oog voor klein geluk. Mijn hoofd is rustig, want ik ben ‘druk’ met het ervaren van alles om me heen, om er écht van te kunnen genieten. En zakelijk geeft dat in het moment blijven mij heel veel positieve energie en 100% focus! Jou helpen dit ook te bereiken is mijn missie.

Zodra jij het geheim van je mindset ontdekt gaat er écht iets veranderen in jouw leven! 

In mijn programma Rust, Balans & Focus ontdek je dit geheim. Én je leert hoe je dit kan beheersen en toepassen. Zodat jij na 5 weken meer uit jouw leven haalt en je meer in balans voelt. Ik help je stap voor stap hoe dit dagelijks in je leven toe te passen. Ook ik pas dit nog elke dag toe waardoor ik relaxt en vol positiviteit in het leven sta.

Kelly geeft fijne tips en legt duidelijk uit. Dankzij dit programma ga ik weer lekkerder door mijn leven! – Marieke

Met meer rust en balans ervaar je:

✓ Hoe je energievreters uit je leven haalt

✓ Wat jouw krachten en valkuilen zijn

✓ Hoe je overzicht creëert en daardoor meer uit jouw dag haalt

✓ Hoe jij jouw zelfvertrouwen een boost geeft zodat jij de regie over jouw leven hebt

✓ Hoe jij los kan laten zodat je kan focussen op waar jij gelukkig van wordt

✓ Hoe je met de juiste mindset ervoor zorgt dat je écht aanwezig bent en positief in het leven staat

We gaan het samen doen!

We gaan 5 weken samen aan de slag. Je ontvangt elke week een video waarbij ik je aan de hand neem met concrete adviezen en mijn ervaringen deel. Je krijgt opdrachten die je maakt op een moment dat het voor jou het beste uitkomt. Uiteraard mag je er ook langer over doen, want jij bepaalt jouw tempo! Doordat we stap voor stap elke week een stukje verder gaan krijg je steeds meer rust, balans en focus. En je bent niet alleen! Je krijgt ook toegang tot onze Rust, Balans & Focus groep waar we elkaar helpen en advies geven.

Ik ben pas blij als jij die rust gaat ervaren. Dat is mijn missie! Gaan we samen deze positieve switch maken? Ik kijk er naar uit!

BESTEL NU RUST, BALANS & FOCUS

BEGIN VANDAAG NOG EN ONTVANG:

✓ 5-weeks trainingsprogramma

✓ 12 exclusieve video’s vol inspiratie en uitleg op het gebied van Rust, Balans & Focus

✓ 60 pagina’s tellend werkboek

✓ 13 persoonlijke opdrachten

✓ Toegang tot de Kelly Weekers FB Community met LIVE Q&A’s

✓ Levenslange toegang 24/7 tot het volledige Rust, Balans & Focus trainingsprogramma