RELAXT WERKEN, MEER VERDIENEN

BESTEL NU RELAXT WERKEN, MEER VERDIENEN

BEN JIJ EEN ONDERNEMER EN KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP? WERK JIJ HARD, MAAR BLIJFT JOUW INKOMEN OP HETZELFDE NIVEAU HANGEN? WIL JIJ JE WERK PRIVÉ BALANS VERBETEREN? EN OOK JOUW ONDERNEMING LATEN GROEIEN MAAR WEET JE NIET HOE? ERVAAR JE DAT ER IETS ANDERS MOET MAAR WEET JE NIET OP WELKE KNOP JIJ MOET DRUKKEN? HEB JE BEHOEFTE AAN EEN DUIDELIJKE STRATEGIE? EN EEN CONCREET PLAN HOE JIJ OP EEN RELAXTE MANIER DOOR KAN GROEIEN MET JE BEDRIJF? EN JE ER OOK HET DUBBELE EN MEER MEE KAN VERDIENEN? DAN IS MIJN 10 WEKEN ONLINE PROGRAMMA PERFECT VOOR JE!

Je droomt over topresultaten, maar hoe hard je ook werkt, die succesresultaten komen maar niet. Je probeert het een na het ander, maar toch groeit jouw omzet niet genoeg. Leuk al die quotes als ”Succes is falling down 9 times and getting up 10 times” maar je wordt er soms ook een beetje moe van, want HOE DAN? Hoe frusterend is het dat je keihard werkt, maar je business nauwelijks ziet groeien! Je wilt die vrijheid en het succes van het ondernemerschap ervaren, maar het is er nog niet! Vraag je je ook zo af hoe anderen dat toch doen?

Dit programma, wat werkt aan jouw business succesformule én aan jouw mindset als ondernemer, is uniek in zijn soort!

Daarmee ga ik je helpen. En dit ga ik niet alleen doen maar samen met dé sparringpartner van Europa, Moniek van Rheenen. Wij weten als geen ander hoe je succesvol kan ondernemen door onze combinatie van jarenlange expertise en ervaring. Wij delen onze leermomenten en eye-openers van het ondernemerschap zodat jij dezelfde fouten niet hoeft te maken en meteen de succesroute kan nemen. Ervaar binnen 10 weken hoe jij succesvoller wordt dan je ooit had durven dromen!

Misschien herken je dit wel…

…dat je verhalen leest van succesvolle ondernemers en je dit óók wilt? Dat je je een slag in de rondte werkt, maar dit niet terug ziet in je resultaten? Of dat je enthousiast alle kansen die op je pad komen grijpt, maar deze niet altijd voor je werken? Je bent vaak enorm druk bezig met de dagelijkse gang van zaken van je bedrijf waardoor je het grotere geheel uit het oog verliest. Waardoor je soms weken niet naar je strategie omkijkt. Én niet naar jezelf. Want hoe voel jij je zélf als ondernemer? Wanneer werkte jij voor het laatste op een relaxte manier en genoot jij van de vrijheid die ondernemerschap heet? Wanneer voelde jouw werk privé in balans? En vraag jezelf eens af: Werk jij nu eigenlijk voor je bedrijf of werkt je bedrijf voor jou? 

In het online programma Relaxt Werken Meer Verdienen delen Moniek en ik al onze geheimen voor succesvol ondernemen. We bundelen onze inzichten, methodieken en succesformules. Je kunt namelijk een perfecte strategie hebben, maar zonder de juiste mindset kom je er niet. En vice versa! Dit programma, wat werkt aan jouw business succesformule én jouw mindset als ondernemer, is uniek! Niet gek dus dat al honderden ondernemers jouw voorgingen!

Kelly: Ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten. Opgegroeid in een familie die generatie op generatie een eigen onderneming had heb ik ervaren dat je nog zo’n geniaal product kan hebben, het échte verschil maak je met jouw mindset. Weten wat je wilt, jezelf en je business blijven challengen en bijsturen en er gefocust voor werken, dan boek je succes! Ondernemen is mijn passie en daarom doe ik het al vanaf mijn 18de, naast studeren. Want na een succesvol afgeronde masteropleiding en een titel als doctorandus, blijf ik door het volgen van postdoctorale opleidingen elk jaar in mezelf en mijn bedrijf investeren.

Moniek: Ik geloof erin dat je slimmer kan ondernemen als je continue keuzes durft te maken. Nee, niet jouw koers veranderen maar de weg ernaar toe iedere keer kritisch bekijken. Dit heb ik onder andere geleerd toen ik als commercieel directeur op mijn 29ste Nespresso voor het eerst marktleider heb gemaakt in Nederland. Dankzij meer dan 15 jaar commerciële en marketing ervaring op directieniveau denk ik gericht mee over strategische plannen en hoe de lijnen uit te zetten zodat jij en jouw onderneming blijvend succesvol kunnen zijn. 

Mindset + Strategie = Success!

Ben jij klaar voor het grote succes? Wij zijn klaar om onze gouden tips met je te delen!

Wil jij weten:

✓ Hoe je relaxt kan werken?

✓ Hoe je hier meer mee kan verdienen?

✓ Welk businessmodel voor jou werkt?

✓ Welke strategie jij moet kiezen?

✓ Wat jouw must win battles zijn om slim te ondernemen?

✓ Hoe jij met minder werken meer resultaat boekt?

✓ Hoe jij de vrijheid van het ondernemerschap gaat ervaren?

✓ Hoe jij blijft verdienen zonder aanwezig te zijn?

✓ Hoe jij je dromen in concrete plannen omzet?

✓ Hoe jij de regie in handen houdt?

✓ Hoe jij van je passie een succesvolle onderneming maakt?

✓ Hoe jij de mindset van succes krijgt?

en nog veel meer…

WE GAAN JOU EN JE ONDERNEMING NAAR THE NEXT LEVEL TILLEN!

Hiervoor gaan we 10 weken lang samen aan de slag. Je ontvangt elke week een video met inspiratie, concrete adviezen, ervaringen en opdrachten. Je maakt de opdrachten op een moment dat het voor jou het beste uitkomt. Hoe verder je in het programma komt, hoe meer jouw droom werkelijkheid wordt in keiharde omzet. We hebben ook een besloten community waar je met andere ondernemers tips en ervaringen kan bespreken. Hierin geven wij ook regelmatig live sessies om te zorgen voor extra verdieping en om jouw vragen te kunnen beantwoorden. Na 10 weken heb je alles in huis om met jouw onderneming de succesroute te nemen!

Wij kunnen niet wachten om jou op een relaxte manier succesvol te maken. Grijp deze kans en investeer in jezelf en jouw onderneming! 

BESTEL NU RELAXT WERKEN, MEER VERDIENEN