KOOP NU - €89

Kelly’s presets geven jouw foto’s met één klik een professionele look and feel. Doordat in het preset pakket verschillende filters zitten zijn ze op al je foto’s te gebruiken en vormen de foto’s na de bewerking altijd een mooi geheel. Perfect wanneer jij als ondernemer of professional online op je best voor de dag wilt komen zonder hierin veel tijd of geld te moeten investeren. En perfect wanneer jij privé momenten op hun mooist vast wilt leggen en (online) wilt delen met anderen.

Kelly Weekers Presets

9 filters met een zelfde look en feel maar nèt een ander kleureffect. Hieronder zie je de before en afters!

Kelly 1

Kelly 2

Kelly 3

Kelly 4

Kelly 5

Kelly 6

Kelly 7

Kelly 8

Kelly 9

Kelly gebruikt op haar socialmediakanalen altijd één van haar 9 presets, afhankelijk van het type foto en de uitstraling waar ze naar op zoek is. De presets passen qua sfeer uitstekend bij elkaar, zodat alle foto’s altijd één mooi geheel blijven vormen met een herkenbare stijl.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de veelgestelde vragen.

 1. Wat is een preset?
  Presets zijn zelfgecreëerde filters, in dit geval door Kelly Weekers, waarmee je in één klik jouw foto’s de mooiste ‘look and feel’ geeft. In een presetpakket zitten dus verschillende filters, zodat je kan kiezen welke filter het beste bij jou en bij jouw foto past.
 2. Kan ik de presets op mijn laptop gebruiken?
  Kelly’s presets zijn ontwikkeld voor de mobiele versie van Adobe Lightroom. Deze app kan gratis worden geïnstalleerd op je smartphone vanuit de App Store of Google Play Store. De bestanden werken echter ook in combinatie met de professionele desktop Lightroom-software. Dit gebruik vereist echter wel een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap, of een licentie van Adobe Lightroom. Wij raden dan ook het gebruik van de mobiele versie aan.
 3. Wat is het verschil tussen de 9 presets in Kelly’s pakket?
  Een aantal presets zijn perfect voor het bewerken van jouw zakelijke foto’s en portretten, bijvoorbeeld voor LinkedIn. Deze presets hebben een krachtige, professionele uitstraling waardoor jij, jouw bedrijf of jouw product altijd het beste voor de dag komt. Kelly’s presets bestaan om deze reden niet alleen uit kleurenfilters, maar ook één zwart-wit filter. Zo zit er altijd de perfecte foto tussen die jij kunt gebruiken voor bijvoorbeeld jouw socialmediakanalen, website, publicaties en zo verder. Een aantal presets zijn perfect voor het bewerken van jouw privéfoto’s. Of het nu een foto is van jezelf, je gezin, een mooie locatie of een bijzonder moment; deze presets geven jouw foto een fijne, kleurrijke uitstraling. Met deze presets verander je jouw huis-tuin-en-keukenkiekje makkelijk én snel in een meesterwerk. Bewerk je foto’s met Kelly’s presets en creëer zoals alle grote influencers de perfecte Instagram– of LinkedInfeed, verstuur jouw mooiste foto’s naar vrienden of familie en maak de mooiste fotoalbums. Doordat er 9 presets in Kelly’s pakket zitten is er altijd een filter die perfect is voor jouw foto.
 4. Wat is het verschil tussen Kelly’s presets en andere presets?
  Kelly’s presets zijn uniek en niet met andere presets te vergelijken. Kelly heeft een hele eigen herkenbare kleurrijke stijl waarbij de natuurlijke schoonheid van personen, plekken en producten intact blijft. Om de sfeer te proeven kan je haar Instagram foto’s bekijken via https://www.instagram.com/kelly_weekers/. Deze zijn bewerkt met haar eigen presets wat een duidelijke look en feel geeft.
 5. Hoe krijg ik mijn presets?
  Zodra je de betaling hebt voldaan, ontvang je een bestelbevestiging waarin je persoonlijke downloadlink zit. Let op: deze link wordt éénmalig verstrekt en bevat twee licenties (voor mobiel en eventueel laptop-/desktopgebruik). Het is dus niet mogelijk de bestanden later opnieuw te downloaden.
 6. Waar kan ik de instructies vinden voor de presets?
  Nadat je bestelling is voltooid, ontvang je een aparte mail met uitgebreide instructies en een video die samen met jou de stappen doorloopt.

Voor overige vragen: support@kellyweekers.com

KOOP NU - €89