Dagelijks krijgt Kelly de vraag of ze ondernemers ook 1 op 1 kan coachen. Dit is mogelijk, maar alleen via het exclusieve Mastermind jaarprogramma. Op dit moment is dit de enige mogelijkheid om face to face met Kelly samen te werken.

Kelly organiseert deze Mastermind samen met Moniek van Rheenen. Dit jaarprogramma biedt ambitieuze ondernemers een intensieve verdieping op strategie- en mindsetniveau en helpt hen op te schalen naar een booming business met behoud van vrijheid én plezier in het ondernemen.

Deelname is alleen mogelijk via een selectieprocedure. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar vanwege het exclusieve karakter van de samenwerking.

Het is 2019-2020 en mijn leven staat letterlijk op zijn kop. Ik weet niet meer hoé ik het allemaal voor elkaar moet krijgen. Tientallen werknemers, honderden klanten, het bedrijf loopt goed, maar ik zelf daar verre van. Ik sta aan de vooravond om mijn bedrijf te verkopen. Een succesvolle business, maar wat is een succesvolle business als je jezelf niet lekker voelt? Het is téveel. Of toch een manager erin? En oh ja, daarnaast nog de opstart van een tweede bedrijf. Ik heb hulp nodig en neem een rigoureus besluit. Niet af en toe een gesprek, nee iets intensiefs om écht iets in gang te zetten, écht iets te veranderen. En dus investeer ik in een intensief coachtraject “Mastermind” van Kelly Weekers. De eerste live sessies zijn gaaf, ik kom vol enthousiasme thuis, maar dan kom ik in die onprettige vibe, precies wat er gebeurt als je buiten je comfortzone komt. Daar zit de verandering, daar zit de groeipijn, maar ik weet als geen ander dat het erbij hoort. Moniek en Kelly zijn kritisch, to-the-point: niet lullen maar poetsen. En dat is wat ik doe, samen met mijn andere 5 Master Minds. We kunnen er een lang verhaal van maken, maar de resultaten spreken boekdelen, binnen een jaar bereik ik dit:

- Succesvolle verkoop van mijn oude bedrijf
- Binnen 1 maand (?!!) maak ik een omzet van > 20K in mijn nieuwe business
- Mijn gehele nieuwe onderneming is online én zonder personeel
- Ik ga van 35K maandelijkse kosten naar 500 (?!!!) euro maandelijkse kosten
- Mijn LinkedIn-bereik groeit van 0 (ik deed níks met LinkedIn) naar 10.000 connecties
- Maar echt veel belangrijker, en daarvoor deed ik het, ik heb mijn leven weer terug. Ik zit zo ongelofelijk lekker in mijn vel.

Ik was sceptisch, het was een investering, maar de waarde is nog 100x groter. Je gaat enorm buiten je comfortzone, maar het resulteert in een enorme comfortzone. Bizar, ik kan het soms nog niet geloven hoe ongelofelijk makkelijk het gaat. Thanks coaches, you rock!

Larissa Kapnissakis

Waarom zoek je continu de samenwerking op? Wordt het niet eens tijd om alleen de regie te gaan pakken.” Zomaar een uitspraak die Kelly even tussendoor doet en die je weer aan het denken zet. Ik vond (en vind nog steeds) het Succesvol Ondernemen programma heel goed in elkaar zitten. Aan alle facetten van ondernemen is gedacht. Ondanks het feit dat ik al 15 jaar een succesvolle onderneming heb, heb ik toch heel veel waardevolle informatie gehaald uit het Succesvol Ondernemen programma. Het programma zet je weer op scherp en zorgt ervoor dat de focus terugkomt. Dit smaakte naar meer, dus ben ik gestart met het Mastermind programma. Het Mastermind programma vind ik niet alleen waardevol vanwege de kritische blik en feedback van Moniek en Kelly, maar vooral ook vanwege het feit dat je met een select groepje ondernemers samen het programma doorloopt. We sparren wekelijks en overleggen regelmatig in de community. We houden elkaar gemotiveerd en zijn kritisch naar elkaar. Voor mij persoonlijk heeft het ervoor gezorgd dat ik anders naar mijn “uren” business ben gaan kijken. Ik had begin 2020 niet gedacht dat ik eind 2020 een online programma zou kunnen aanbieden. Naast het kijken naar de mogelijkheden voor andere verdienmodellen heeft het er ook voor gezorgd dat ik veel meer waarde toeken aan mijn dienstverlening, mijn expert status claim en dat ik kritisch kijk naar wie ik überhaupt als klant wil.

Marga Teulings

Vorig jaar heb ik gekozen om dit jaar deel te nemen aan de Mastermind. De reden hiervoor is dat ik graag mijn business naar een hoger plan wilde brengen en zelf was ik al een tijdje aan het nadenken over mijn volgende stap in mijn ondernemerschap. Ik wilde nog meer waarde toevoegen aan mijn klanten en nog beter de focus leggen op hoe ik dit zo goed mogelijk kon gaan doen. Voor mijn klanten én mijzelf. Ik ben nu een half jaar bezig met de Mastermind en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met deze keuze. Kelly en Moniek zijn doortastend en bieden concreet alle handvatten die nodig zijn om mijn business naar een hoger plan te tillen, zakelijk én persoonlijk. Het is geen vaag verhaal, maar alles kun je meteen concreet zelf toepassen en doen. Daarbij geven ze op een hele prettige manier begeleiding en zijn ze erg betrokken. Het aanbod vanuit de Mastermind ic.m. hun persoonlijke begeleiding maken het uniek. Ik heb mijn business 3.0 kunnen realiseren en ik kijk uit naar de komende maanden van de Mastermind.

Kirsten de Roo

Het is precies een jaar geleden dat ik kennis maakte met Kelly en Moniek. Ik was toen op zoek naar een business coach die mij kon helpen mijn business verder te laten groeien. Ik voelde direct een klik en ben gestart het programma Succesvol Ondernemen. De beste zakelijke beslissing ooit! In 2019 heb ik enorme stappen kunnen maken met mijn bedrijf. Begin 2020 ben ik gestart met de Mastermind om mijn bedrijf nog verder te laten groeien naar een 3.0 versie. Naast dat we 6 dagen intensief live met elkaar aan de slag gaan, spar ik wekelijks met Kelly en Moniek over de volgende stappen om mijn doelen te kunnen realiseren. Ze zijn eerlijk, kritisch en stellen mij de juiste vragen om mij aan het denken te zetten. Het is echt heel fijn samenwerken met Kelly en Moniek, ik kan dit iedereen aanraden wanneer je je bedrijf verder wilt laten groeien en echt stappen wilt gaan maken. De groei die ik momenteel doormaak, zowel met mijn bedrijf als persoon, was me zonder hen niet gelukt!

Romilde van Commenée

Is de Mastermind geschikt voor jou?

 • Ben jij zelfstandig ondernemer?
 • Heb jij voldoende vakmeters gemaakt? (denk aan coach, trainer, adviseur, consultant, makelaar, marketeer of een andere expert in jouw vakgebied)?
 • Wil je de nummer 1 positie in jouw niche claimen?
 • Wil je weten hoe ik mijn onderneming van niets tot een booming business liet groeien en hoe jij met dezelfde bewezen strategie jouw financiële targets kan behalen?

De Mastermind is voor ondernemers die al een bestaande business hebben met betalende klanten, maar deze business willen opschalen door te werken met systematisering, automatisering, voorspelbaarheid, consistentie en haarscherpe focus.

Enkele onderwerpen van de Mastermind:

 • Hoe jij levenslange (financiële) vrijheid voor jezelf creëert
 • Hoe automatisering je tijd laat besparen en je winst én vrijheid teruggeeft
 • Hoe systematisering jou haarscherpe business focus geeft
 • Hoe jij aan de lopende band high-level klanten en deals binnenhaalt
 • Hoe je zo min mogelijk kosten maakt door slim uit te besteden
 • Hoe jij jouw next level business model strategisch concretiseert
 • Hoe jij jezelf en je onderneming ijzersterk positioneert en vermarkt zodat jouw ideale klant niet om je heen kan
 • Hoe je van een offline naar een (gedeeltelijke) online business gaat

Hoe werkt het?

Als deelnemer van het Mastermind jaarprogramma gaan we intensief samenwerken. Je gaat wekelijks op niveau met Moniek en mij sparren, een bewezen succesvolle strategie volgen, je mindset herprogrammeren, onderdeel uitmaken van de elite community van ondernemers, en daarnaast hebben we verspreid over het jaar 6 dagen waarin we live met elkaar aan de slag gaan om jouw business écht naar de next level te tillen.

De Mastermind is op maat gemaakt, waarbij jij mede bepaalt op welke specifieke onderwerpen jij gecoacht wilt worden. Alles wordt aangepakt, mindset én strategie, en er is uiteraard ruimte om 1-1 te sparren.

NEEM CONTACT OP VOOR INFORMATIE OVER DE MASTERMIND 2022