“Kelly is an inspiring, knowledgeable professional. She has a vision and brings it into action. I was particularly impressed by Kelly’s ability to support you to achieve your goals. It seemed to come perfectly naturally to her. As an advisor to improve your success as entrepreneur Kelly earns my highest recommendation.”  – J. Ekkel
“Inspirerend, pragmatisch, gefocust en doortastend! De afgelopen 2 jaar was Kelly de perfecte sparringspartner om in stroomversnelling groei, ontwikkeling en de uitdagingen die daarbij komen kijken op zakelijk en persoonlijk vlak te helpen stroomlijnen. Iemand die complexe situaties en uitdagingen begrijpt, goed luistert en snel tot de kern van de echte vraag of keuze komt die genomen moet worden. Ze helpt om de juiste balans te vinden ‘to cut through the crap and get sh*t done!’ ”  – J. Poolman
“Ze heeft mij zoveel inzichten gegeven die daadwerkelijk in de praktijk goed toepasbaar zijn en tot resultaat leiden! Als je zweverig en soft zoekt, zoek dan vooral verder! Kort en krachtig – je betaalt Kelly niet voor haar tijd, maar voor het resultaat. ”  – D. De Blieck

Dagelijks krijgt Kelly de vraag of ze ondernemers ook 1 op 1 kan coachen. Dit is mogelijk, maar alleen via het exclusieve Mastermind jaarprogramma. Op dit moment is dit de enige mogelijkheid om face to face met Kelly samen te werken.

Kelly organiseert deze Mastermind samen met Moniek van Rheenen. Dit jaarprogramma biedt groeiende ondernemers (winst >100K) een intensieve verdieping op strategie- en mindsetniveau en helpt hen op te schalen naar een booming business met behoud van vrijheid én plezier in het ondernemen.

Deelname is alleen mogelijk via een selectieprocedure. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar vanwege het exclusieve karakter van de samenwerking.

Is de Mastermind geschikt voor jou?

 • Ben jij zelfstandig ondernemer?
 • Heb jij voldoende vakmeters gemaakt? (denk aan coach, trainer, adviseur, consultant, makelaar, marketeer of een andere expert in jouw vakgebied)?
 • Wil je de nummer 1 positie in jouw niche claimen?
 • Wil je weten hoe ik mijn onderneming van niets tot een booming business liet groeien en hoe jij met dezelfde bewezen strategie jouw financiële targets kan behalen?

De Mastermind is voor ondernemers die al een bestaande business hebben met betalende klanten, maar deze business willen opschalen door te werken met systematisering, automatisering, voorspelbaarheid, consistentie en haarscherpe focus.

Hoe werkt het?

Als deelnemer van het Mastermind jaarprogramma gaan we intensief samenwerken. Je gaat wekelijks op niveau met mij sparren, een bewezen succesvolle strategie volgen, je mindset herprogrammeren, onderdeel uitmaken van de elite community van ondernemers, en daarnaast hebben we verspreid over het jaar 6 dagen waarin we live met elkaar aan de slag gaan om jouw business écht naar de next level te tillen.

De Mastermind is op maat gemaakt, waarbij jij mede bepaalt op welke specifieke onderwerpen jij gecoacht wilt worden. Alles wordt aangepakt, mindset én strategie, en er is uiteraard ruimte om 1-1 te sparren.

Enkele onderwerpen van de Mastermind:

 • Hoe jij levenslange (financiële) vrijheid voor jezelf creëert
 • Hoe automatisering je tijd laat besparen en je winst én vrijheid teruggeeft
 • Hoe systematisering jou haarscherpe business focus geeft
 • Hoe jij aan de lopende band high-level klanten en deals binnenhaalt
 • Hoe je zo min mogelijk kosten maakt door slim uit te besteden
 • Hoe jij jouw next level business model strategisch concretiseert
 • Hoe jij jezelf en je onderneming ijzersterk positioneert en vermarkt zodat jouw ideale klant niet om je heen kan
 • Hoe je van een offline naar een (gedeeltelijke) online business gaat