“Geen moeilijk gedoe, geen gezweef, met beide benen op de grond aan dingen werken. Bedankt Kelly, voor de inzichten en de veranderingen! Ben er heel blij mee.”  – Malu

Het geheim van optimaal genieten is het afstappen van de automatische piloot en het meer in het hier en nu zijn. In het dagelijks leven zijn we met onze gedachten vaak in het verleden of in de toekomst. Veel dingen doen we automatisch zoals douchen, tanden poetsen, autorijden. En ook eten doen we vaak zonder er echt van te genieten. Steeds dwalen onze gedachten af naar dingen die ons bezighouden: het boodschappenlijstje, taken op ons werk, die ruzie met een vriend of vriendin en ga zo maar door. Zo missen we een groot deel van de dag doordat we mentaal niet helemaal aanwezig zijn.

Tijdens deze masterclass leer je hoe echt in het hier en nu, oftewel mindful, te leven. Dit heeft een aantal positieve gevolgen. Zo houdt je bijvoorbeeld minder ruimte over voor piekeren. Door je te concentreren op alles wat er gebeurt in het nu, onderbreek je die continue gedachtenstroom welke stress in de hand werkt. Tegelijkertijd worden je ervaringen een stuk levendiger en intenser door er je volle aandacht aan te schenken. Wie aandachtig leeft heeft meer oog voor het kleine geluk. Daarbij raak je meer vertrouwd met wat er zich in je lichaam en hoofd afspeelt zodat je bijvoorbeeld stress, angst of paniek sneller leert herkennen en dus ook sneller kan loslaten.

Onderwerpen die tijdens deze masterclass aan bod komen:

  • Jouw mindset
  • Omgaan met negativiteit, stress en piekeren
  • Loslaten
  • Genieten van het moment en écht aanwezig zijn
  • Positiever in het leven staan
  • Praktijkoefeningen

De locatie: Loetje aan ’t IJ te Amsterdam

Algemene informatie

– Doelgroep: iedereen vanaf 18 jaar

– De interactieve masterclass duurt 2,5 uur.

– Er is geruime tijd om vragen te stellen.

– Je persoonlijke en concrete ‘Optimaal Genieten’ plan maak je tijdens de masterclass om thuis direct aan de slag te kunnen.

– Per masterclass maximaal 30 deelnemers.

– Locatie is in het mooie Loetje aan ‘t IJ te Amsterdam.

– Aankoop van je masterclass ticket geeft jou toegang tot de desbetreffende Drs. Kelly Weekers masterclass. Daarbij inbegrepen zit koffie, thee, water, petit four, Kelly Weekers notitieboek & pen. 

– De middag masterclass start om exact 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur. 

–  De deur van de zaal gaat 15 minuten voor aanvang open.