“Als moeder is de glimlach en rust van je kind meer dan goud waard. Jouw oefeningen en wijze woorden hebben bij mezelf en mijn zoontje veel verschil gemaakt.”  – Angelina

WIL JIJ JE MEER IN BALANS VOELEN ALS (AANSTAANDE) MAMA? HERKEN JE DAT JE HET LASTIG VINDT OM ALLE BALLEN HOOG TE HOUDEN? EN WIL JIJ MEER GENIETEN VAN HET (AANSTAANDE) MOEDERSCHAP? DAN IS MIJN MASTERCLASS MAMA IN BALANS ECHT IETS VOOR JOU!

Het is niet makkelijk om als (aanstaande) moeder in je hectische leven balans te vinden. Vaak zijn we continu druk en gaande en leven we op een soort van automatische piloot. Misschien voel jij je op dit moment ook gestrest of pieker je veel. Misschien heb je het gevoel dat je tekort schiet als partner. Of heb je het gevoel dat je geen tijd meer hebt voor jezelf. En voel je je onzeker over hoe je het doet als moeder. Met mijn masterclass kan ik je helpen. Samen gaan we aan de slag om je te leren hoe een relaxte moeder te worden.

Als iets ervoor zorgt dat ik enorm geniet van het moederschap dan is het wel dat ik geen ambitie heb een perfecte mama te zijn voor mijn dochter. Vaak leggen mama’s de lat voor zichzelf en elkaar enorm hoog, met alle oordelen van dien. Waarom? Perfectie bestaat niet. Echt niet. Er is niet 1 manier om het te doen, maar 1001. Het één hoeft niet beter te zijn dan het ander. Streven naar die ‘beste manier’ is een onhaalbaar doel. Je kan alleen maar falen. Hoi stress! Accepteren dat het moederschap, net als het leven, vallen en opstaan is, en dat je fouten mag maken, maakt het daarentegen zó veel relaxter. Kinderen hebben echt geen perfecte mama nodig, maar een mama die ze heel veel liefde geeft. Een mama die, als ze er is, er ook écht is. Die lekker in haar vel zit, omdat ze niet vergeet ook goed voor zichzelf te zorgen. En die het goede voorbeeld geeft dat perfectie een illusie is en je echt helemaal perfect bent zoals je bent. Jou dit leren is mijn missie tijdens deze masterclass!

Zodra jij het geheim van je mindset ontdekt gaat er écht iets veranderen in jouw leven! 

Tijdens mijn masterclass Mama in Balans ontdek je dit geheim. Én je leert hoe je dit kan beheersen en toepassen. Zodat jij je relaxter voelt en nog meer geniet van het leven en jouw rol als (aanstaande) moeder.

Wanneer jij je als mama meer in balans voelt weet je:

✓ Hoe je omgaat met negativiteit en stress

✓ Hoe je anders met alle rollen om kan gaan en daardoor veel meer in balans komt

✓ Hoe je mijn techniek om minder te piekeren toe kan passen waardoor je meer rust in je hoofd krijgt

✓ Hoe je geniet van het moment met jouw kind(eren) en ècht aanwezig kan zijn waardoor jezelf ook meer energie krijgt

✓ Hoe je goed voor jezelf zorgt en daarmee ook voor iedereen om je heen

✓ Hoe je vol positiviteit in het leven staat door middel van de juiste mindset

De locatie: Loetje aan ’t IJ te Amsterdam

Algemene informatie

– Doelgroep: (aanstaande) mama’s

– De interactieve masterclass duurt 2,5 uur.

– Er is geruime tijd om vragen te stellen.

– Je persoonlijke en concrete ‘Mama in Balans’ plan maak je tijdens de masterclass om thuis direct aan de slag te kunnen.

– Maximaal 30 deelnemers.

– Locatie is in het mooie Loetje aan ‘t IJ te Amsterdam.

– Aankoop van je ticket geeft jou toegang tot Mama in Balans van Drs. Kelly Weekers. Daarbij inbegrepen zit koffie, thee, water, petit four, Kelly Weekers notitieboek & pen. 

– De middag start om exact 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur. 

–  De deur van de zaal gaat 15 minuten voor aanvang open.