Kelly Weekers is dé mindset motivator van Nederland en founder van het online wellbeing platform GZNDenzo.nl

Als model en Miss Nederland vloog ze over de hele wereld, maar besloot ze haar interesse in de mens verder te willen bestuderen. Zij behaalde na haar succesvol afgeronde universitaire studie Psychologie en Neurowetenschappen nog een master aan de Universiteit van Utrecht. Hierna volgde en volgt zij nog steeds post-doctorale opleidingen om zich immer te blijven ontwikkelen en specialiseren.

Drs. Kelly Weekers is dé mindset motivator van Nederland. Vanuit haar eigen ontwikkelde methodiek ‘The Mindset Strategy’ heeft ze al vele mensen geholpen om gelukkiger en succesvoller te worden en blijven. Geen zweverige coaching. Wél heldere en concrete methodiek om je leven, zowel privé als zakelijk, in positieve zin te veranderen. Én de skills die je hebt optimaal te benutten.

In 2016 richtte zij het online inspiratieplatform GZNDenzo op wat bezoekers enthousiasmeert en motiveert op het gebied van gezondheid, succes en geluk.

Drs. Kelly Weekers is een veelgevraagd expert vanwege haar psychologische kunde en verschijnt daarom met regelmaat in vooraanstaande tv-programma’s, in bladen en op evenementen. Het publiek wordt geraakt door haar humor en bevlogenheid waarbij ze altijd vanuit onderbouwde feiten haar visie geeft.

”Het is mijn missie om jouw leven positief te veranderen. Je dagelijks geluk te laten ervaren. Je succesvoller te maken en aan de top te houden. Het geheim zit in je mindset. Verander je mindset, verander je leven.”

BOEK NU RUST, BALANS & FOCUS