GRATIS STRATEGIEGESPREK

 

  • Ben jij een zelfstandige ondernemer?
  • Verleen jij een dienst (denk aan coach, trainer, adviseur, consultant of een andere expert in jouw vakgebied)?

Als jij op deze twee vragen “ja” kan antwoorden kom je in aanmerking voor een gratis strategiegesprek waarin we jouw onderneming samen onder de loep nemen. Plan snel jouw afspraak in. 

PLAN JOUW GRATIS STRATEGIEGESPREK
Daan JanzenOndernemer

“Bizar hoe snel de vinger op de zere plek werd gelegd en vooral top om concrete tips te krijgen. Ik heb direct mijn fundament aangescherpt. Dank.”

Danielle MolenaarOndernemer

“Het strategiegesprek heb ik als een heel fijn en open gesprek ervaren. Door de warme en rechtstreekse benadering voelde ik mij direct op mijn gemak. Ondanks dat het best een confronterend gesprek was door de goede vragen die er gesteld werden heb ik de ‘’to the point’’ aanpak als heel waardevol ervaren. Als ondernemer wil ik groeien, wil ik vervolgstappen maken en is het tijd voor een spiegel alleen al in dit gesprek heb ik dat mogen ervaren.”

Ineke PentermanOndernemer

“Een aantal weken geleden meldde ik mij aan voor een strategiegesprek. Ik was blij verrast dat ik daadwerkelijk Kelly 1 dag later aan de telefoon kreeg. Het gesprek verliep erg prettig. Door haar vraagstelling gaf Kelly mij het gevoel dat ik nog veel grootser kon denken dan ik aanvankelijk deed. Het aanbod wat Kelly mij deed sloot hier perfect op aan. Door bovenstaande en het feit dat Kelly erg professioneel, gedreven en zeker van haar zaak is, had en heb ik er veel vertrouwen in dat ik mijn (grotere) doelen ruimschoots kan behalen.”

Liesbeth JansenOndernemer

“Op een snelle en directe manier werd tijdens het strategie gesprek de vinger op de zere plek gelegd. Zij maakte echt contact en kon mij met slechts een paar vragen vertellen welk dieper liggend thema er speelde in mijn (professionele) leven. Ik kreeg concrete tips hoe ik aan het fundament van mijn onderneming kon werken. Dank je wel voor dat telefoontje, het was een life-changer.”

Daniël SingotaniOndernemer

“Succesvol ondernemen heeft mij de juiste handvaten gegeven om vanuit het niets te werken aan de opbouw van een onderneming. Ik heb geleerd om het fundament van mijn onderneming concreet te formuleren. De zogenaamde vanzelfsprekende kreten zoals Mindset, Juiste focus, Plannen, Doelstellingen, Niet opgeven, Vallen en Opstaan klinken zo simpel, maar krijgen door de input van Kelly meer diepgang en betekenis, waardoor je het makkelijker kan vertalen naar je eigen situatie. Ik kan stellen dat ik door de juiste Mindset en Focus en het stellen van de juiste vragen, mijn eerste opdracht hierdoor binnen heb gehaald. Tevens zal ik nu en in de toekomst nog regelmatig terugvallen op de door Kelly aangereikte praktische handvaten en de wekelijkse QA om mijn focus te behouden!”

Geef hieronder je gegevens op om in aanmerking te komen voor een strategiegesprek. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kelly Weekers

“Ambitieus ben ik altijd geweest. Ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten. Opgegroeid in een familie die generatie op generatie een eigen bedrijf had heb ik ervaren dat succes zit in de juiste strategie én mindset. Aan de beste strategie heb je niets wanneer jij niet gelooft in je eigen kunnen. En zo heeft geloven in jezelf en jouw succes ook weinig zin wanneer het je onderneming aan een bewezen succesvolle strategie ontbreekt. In beiden blijven investeren heeft ervoor gezorgd dat ik als coach al jaren de top van Nederland mag bedienen. Met mijn eigen ondernemerservaringen én die van mijn clientèle op zak help ondernemers succesvol te worden en blijven”.

Moniek van Rheenen

“Ik geloof erin dat je slimmer kan ondernemen als je continue keuzes durft te maken. Nee, niet jouw koers veranderen maar de weg ernaar toe iedere keer kritisch bekijken. Dit heb ik onder andere geleerd toen ik als commercieel directeur op mijn 29ste Nespresso voor het eerst marktleider heb gemaakt in Nederland. Dankzij meer dan 15 jaar commerciële en marketing ervaring op directieniveau denk ik als dé sparringpartner van Europa gericht mee over strategische plannen en hoe de lijnen uit te zetten zodat jij en jouw onderneming blijvend succesvol kunnen zijn.”