GEEN SUCCESVOL ONDERNEMERSCHAP ZONDER SUCCESVOLLE SALES! - Kelly Weekers - ondernemerscoach en bestseller auteur
was successfully added to your cart.

Winkelmand

Wat mij opvalt is dat zo veel ondernemers zo ontzettend slecht kunnen verkopen. En dat terwijl sales een pure noodzaak zijn voor het voortbestaan van je business. Te vaak hoor ik ondernemers dingen zeggen als ‘Ik ben nu eenmaal geen verkoper’ of ‘Ik hoef niet te verkopen, want wat ik doe spreekt voor zich’. Redeneringen die ver van de waarheid staan en een slap excuus zijn om niet het optimale uit je onderneming te halen.

Als je een succesvol ondernemer wilt zijn, en niet gewoon een persoon met een KVK nummer, dan móet je jezelf de fundamenten van sales eigen maken, weten hoe waarde te creëren voor je klanten, en hoe een aanbod te creëeren wat daadwerkelijk aansluit bij het échte probleem van je klant. Tot je door de miljoen omzet breekt zal je altijd het grootste gedeelte van je sales zelf doen en daarom moet glashelder weten WAT je verkoopt en HOE je dat succesvol verkoopt om structureel klanten binnenhalen. Deze bottleneck elimineren is de sleutel naar succes voor de meeste ondernemers die ik coach.

Als je te weinig met jouw ideale klanten werkt vraag je dan eens af hoe jouw saleskwaliteiten zijn. Kan jij in één zin benoemen wat je doet? Kan jij binnen een paar minuten de vinger op de zere plek leggen bij je klant? Heb jij een ijzersterk waardevol aanbod en weet je ook deze succesvol aan je klant te pitchen? Nogmaals, zonder goede sales geen structureel succes!

 

Kelly Weekers

P.s.: Mijn nieuwe ondernemerstraining, de 6 transformaties naar structureel goedbetalende klanten, staat live. Je bekijkt hem hier gratis.

Leave a Reply