“Kelly is an inspiring, knowledgeable professional. She has a vision and brings it into action. I was particularly impressed by Kelly’s ability to support you to achieve your goals. It seemed to come perfectly naturally to her. As an advisor to improve your success as entrepreneur Kelly earns my highest recommendation.”  – J. Ekkel
“Inspirerend, pragmatisch, gefocust en doortastend! De afgelopen 2 jaar was Kelly de perfecte sparringspartner om in stroomversnelling groei, ontwikkeling en de uitdagingen die daarbij komen kijken op zakelijk en persoonlijk vlak te helpen stroomlijnen. Iemand die complexe situaties en uitdagingen begrijpt, goed luistert en snel tot de kern van de echte vraag of keuze komt die genomen moet worden. Ze helpt om de juiste balans te vinden ‘to cut through the crap and get sh*t done!’ ”  – J. Poolman

Dagelijks krijgt Kelly de vraag of ze ondernemers ook 1 op 1 kan coachen. Dit is mogelijk, maar dit traject is zeer exclusief. Deelname aan haar Mastermind is op dit moment de enige mogelijkheid om face to face met Kelly samen te werken.

In het najaar van 2019 organiseert Kelly samen met business coach Moniek van Rheenen een tweedaagse Mastermind. Deze exclusieve training biedt groeiende ondernemers (winst >100K) een intensieve verdieping op strategie- en mindsetniveau en helpt hen op te schalen naar de 7-cijferige winst met behoud van vrijheid én plezier in het ondernemen.

Deelname is alleen mogelijk via een selectieprocedure. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar vanwege het intensieve karakter van de samenwerking. Interesse in het bijwonen van de Mastermind? Neem contact op via het contactformulier.