“Kelly is an inspiring, knowledgeable professional. She has a vision and brings it into action. I was particularly impressed by Kelly’s ability to support you to achieve your goals. It seemed to come perfectly naturally to her. As an advisor to improve your success as entrepreneur Kelly earns my highest recommendation.”  – Jeroen Ekkel
“Inspirerend, pragmatisch, gefocust en doortastend! De afgelopen 2 jaar was Kelly de perfecte sparringspartner om in stroomversnelling groei, ontwikkeling en de uitdagingen die daarbij komen kijken op zakelijk en persoonlijk vlak te helpen stroomlijnen. Iemand die complexe situaties en uitdagingen begrijpt, goed luistert en snel tot de kern van de echte vraag of keuze komt die genomen moet worden. Ze helpt om de juiste balans te vinden ‘to cut through the crap and get sh*t done!’ ”  – Joost Poolman

Bijna dagelijks krijg ik de vraag of ik iemand 1 op 1 kan coachen. Bij hoge uitzondering doe ik dit, maar dit traject is zeer exclusief. Het is mijn missie om iedereen in Nederland de positieve switch te laten maken en daarom focus ik mij op mijn boek, online coachingsprogramma’s en het delen van mijn expertise op TV.

Een 1 op 1 sessie is op dit moment de enige mogelijkheid om face to face met mij aan de slag te gaan waarbij ik alle aandacht en expertise kan bieden in absolute privacy. De investering is vanaf  €4000. 

Mogelijke thema’s van het one-on-one traject:

  • Vitaliteit
  • Werk en Carrière
  • Liefde en Relatie
  • Jezelf