DE DRIE GROTE PROBLEMEN DIE DE MEESTE DIENSTVERLENERS KAPOT MAKEN - Kelly Weekers - ondernemerscoach en bestseller auteur
was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ben jij een zelfstandig coach, consultant of adviseur en heb jij moeite om klanten te krijgen? Of misschien krijg je klanten, maar weet je diep van binnen dat je veel meer zou kunnen bereiken dan dit? In de afgelopen jaren heb ik heel veel ondernemers succesvol mogen coachen op dit gebied en ik zag en zie nog steeds dat zij allemaal tegen 3 gemeenschappelijke problemen aanlopen.

1) Generalisme

De meeste dienstverleners hebben geen duidelijke niche en kunnen ook niet definiëren wie hun ideale klant is. Ze werken met iedereen tegen allerlei bedragen. Als je serieus geld wilt verdienen MOET je een duidelijke niche hebben.

2) Geen voorspelbare manier om nieuwe klanten te generen

De meeste dienstverleners werken met ‘hoop marketing’. Elke dag gaan ze aan het werk en hopen ze dat er een klant contact met ze zal opnemen en een dienst van ze af zal nemen. Om elke keer opnieuw tot de conclusie te komen dan hun week niet zo goed was als gehoopt en dat dat ook een hele acurate voorspelling is van het aantal klanten wat in de weken en maanden erna komt. Hopen is geen strategie!

Als je een succesvolle coach, consultant of adviseur wilt zijn MOET je een voorspelbare en beproefde methode hebben om op betrouwbare wijze afspraken te genereren op momenten dat JIJ dat wilt.

3) Geen voorspelbare manier om afspraken naar klanten om te zetten

De meeste dienstverleners veranderen hun aanpak met elke nieuwe afspraak die ze hebben met potentiële klanten. Elke afspraak bepalen ze ter plekke wat ze gaan doen en zeggen iets nieuws met weinig aandacht voor wat wel en niet heeft gewerkt in het verleden. Ze hebben geen idee hoeveel afspraken ze nodig hebben om een klant te genereren.

Als je als dienstverlener fatsoenlijk geld wilt verdienen MOET je een voorspelbaar en bewezen succesvol proces hebben om afspraken met mensen om te zetten naar betalende klanten.

Maak je één of meerdere van deze drie fouten?

Dan is het essentieel dat je daar nú verandering in aan gaat brengen wil je niet binnen 6 maanden worden weggevaagd door de concurrentie die wél oplet. Als je open staat voor het veranderen van je werkwijze en toe wilt treden tot de succesvolle dienstverleners, dan heb ik goed nieuws voor je!

In de afgelopen jaren heb ik mijn coaching onderneming van niets tot hoog winstgevend gemaakt en andere ondernemers geleerd hoe zij hetzelfde kunnen doen.

Wil jij ontdekken:

1). Hoe je jouw niche kiest en hoe je een high-level aanbod creëert

2) Hoe je 24/7/365 afspraken kunt genereren met volledige voorspelbaarheid

3) Hoe afspraken om te zetten in goedbetaalde klanten zonder uitgeknepen te worden of je potentiële klanten eindeloos te stalken

Kijk dan hier of je in aanmerking komt voor een kosteloos strategiegesprek.

Leave a Reply