Tijdens de online coaching programma’s leer je mijn heldere en concrete methodiek om je leven, zowel privé als zakelijk, in positieve zin te veranderen. Én de skills die je hebt optimaal te benutten!

Ik bied twee verschillende online programma’s aan die je vanuit diverse invalshoeken op een nuchtere en onderbouwde manier het geheim van jouw mindset leren. Elk online programma kan je in jouw eigen tempo volgen. Daarnaast krijg je toegang tot mijn online community waar ik je live verder zal helpen middels Q&A’s!

RUST, BALANS & FOCUS

iedereen vanaf 18 jaar

Dwalen jouw gedachten vaak naar morgen af? Of juist naar gisteren? Leef je vaak op de automatische piloot? Wil je meer van het moment genieten? En stress en negativiteit leren loslaten? Dan is dit programma perfect voor je! Niet zweverig, maar boordevol concrete ‘mindful’ tips die je gelijk zelf toe kunt passen. Ik leer je optimaal te genieten onderbouwd vanuit mijn eigen expertise en ervaring. 

LIFETIME SUCCESS

ondernemers, executives en ambitieuze werknemers

Wil jij niets in de weg laten staan van jouw succes? De succes mindset van de top van de wereld bezitten? Elke dag het beste uit jezelf halen en vol energie, zelfvertrouwen en focus je ambities vervullen? En een hoge kwaliteit van leven behouden door een goede werk privé balans? Dan kan ik je helpen. Samen met business expert Moniek leer ik je hét geheim voor Lifetime Success!