KOOP NU - €89
Wil je jouw foto’s snel en makkelijk de perfecte business look and feel geven maar weet je niet hoe?
Ik heb de oplossing voor je!

 

Online zichtbaar zijn is voor ondernemers en professionals van essentieel belang. Het kan alleen een enorm hoofdpijndossier zijn. Je wilt jezelf, jouw bedrijf of product natuurlijk optimaal voor de dag laten komen, maar dit kost vaak veel geld, tijd en energie. In de afgelopen jaren heb ik duizenden euro’s aan professionele fotografen uitgegeven en evenveel uren besteed aan het creëren van de beste foto’s die ik wilde delen op mijn socialmediakanalen en website. Ik bleef op zoek naar een simpelere en goedkopere oplossing voor mezelf, maar ook voor de honderden ondernemers die ik coach. Online zichtbaar zijn is immers de belangrijkste vorm van marketing en dé manier om klanten te vinden en aan je te binden. Die oplossing is gevonden!

Mijn business-presets geven jouw foto’s met één klik een professionele “business look and feel”.  In het pakket zitten 5 verschillende filters, inclusief zwart-wit, zo zijn ze op al je foto’s te gebruiken en vormen de foto’s na de bewerking altijd een mooi geheel. Perfect dus, wanneer jij als ondernemer of professional online op je best voor de dag wilt komen zonder dat jij daaraan nog veel tijd of geld wilt besteden.

Het enige wat jij hoeft te doen, is op de preset klikken – makkelijker en sneller kan gewoon niet – en hiermee bewerk je jouw foto als een pro! Zo tover je elke huis-tuin-en-keukenfoto om tot een knaller van een plaat!

Ontwikkeld in samenwerking met topfotograaf Lisette Lubbers.

Eigenlijk een beetje 'tegen beter weten in' gekocht... 'want ik heb toch al tig editors, en mijn samsung heeft van zichzelf ook al het nodige aan opties', maar hé: hier ben ik serieus blij mee!! Dus dank je wel Kelly Weekers én #lisettelubbers !

Sylvia Schaffrath

Wat krijg je?

 • Kelly’s 5 exclusieve business-filters, waarvan 2 voor zwart-wit fotografie
 • Uitgebreide instructies voor gebruik met gratis mobiele Adobe Lightroom app
 • Extra instructie-video
 • Video met exclusieve tips & tricks

Kelly gebruikt op haar socialmediakanalen zowel de business preset als de summer preset, afhankelijk van het type foto en de uitstraling waar ze naar op zoek is. De presets passen qua sfeer uitstekend bij elkaar, zodat alle foto’s altijd één mooi geheel blijven vormen met een herkenbare stijl.

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

 1. Wat is een preset?
  Presets zijn zelfgecreëerde filters, in dit geval door Kelly Weekers en topfotograaf Lisette Lubbers, waarmee je in één klik jouw foto’s de mooiste ‘look and feel’ geeft. In een preset zitten dus verschillende filters, zodat je kan kiezen welke filter het beste bij jou en bij jouw foto past.
 2. Kan ik de presets op mijn laptop gebruiken?
  Kelly’s presets zijn ontwikkeld voor de mobiele versie van Adobe Lightroom. Deze app kan gratis worden geïnstalleerd op je smartphone vanuit de App Store of Google Play Store. De bestanden werken echter ook in combinatie met de professionele desktop Lightroom-software. Dit gebruik vereist echter wel een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap, of een licentie van Adobe Lightroom. Wij raden dan ook het gebruik van de mobiele versie aan.
 3. Wat is het verschil tussen de business presets en de summer presets?
  De business presets zijn perfect voor het bewerken van jouw zakelijke foto’s en portretten, bijvoorbeeld voor LinkedIn. Deze presets hebben een krachtige, professionele uitstraling waardoor jij, jouw bedrijf of jouw product altijd het beste voor de dag komt. De business presets hebben om deze reden niet alleen kleurenfilters, maar ook filters in zwart-wit. Zo zit er altijd de perfecte foto tussen die jij kunt gebruiken voor bijvoorbeeld jouw socialmediakanalen, website, publicaties en zo verder. De summer presets zijn perfect voor het bewerken van jouw privéfoto’s. Of het nu een foto is van jezelf, je gezin, een mooie locatie of een bijzonder moment; deze presets geven jouw foto een fijne, zomerse uitstraling. Met deze presets verander je jouw huis-tuin-en-keukenkiekje makkelijk én snel in een meesterwerk. Bewerk je foto’s met de summer presets en creëer zoals alle grote influencers de perfecte Instagram-feed, verstuur jouw mooiste foto’s naar vrienden of familie en maak vanaf nu de mooiste fotoalbums.
 4. Wat is het verschil tussen Kelly’s presets en andere presets? 
  Kelly’s presets zijn uniek en niet met andere presets te vergelijken.
 5. Hoe krijg ik mijn preset?
  Zodra je de betaling hebt voldaan, ontvang je een bestelbevestiging waarin je persoonlijke downloadlink zit. Let op: deze link wordt éénmalig verstrekt en bevat twee licenties (voor mobiel en eventueel laptop-/desktopgebruik). Het is dus niet mogelijk de bestanden later opnieuw te downloaden.
 6. Waar kan ik de instructies vinden voor de presets?
  Nadat je bestelling is voltooid, ontvang je een aparte mail met uitgebreide instructies en een video die samen met jou de stappen doorloopt.

Voor overige vragen: support@kellyweekers.com