Daan JanzenOndernemer

Bizar hoe snel de vinger op de zere plek werd gelegd en vooral top om concrete tips te krijgen. Ik heb direct mijn fundament aangescherpt. Dank.

Danielle MolenaarOndernemer

Het strategiegesprek heb ik als een heel fijn en open gesprek ervaren. Door de warme en rechtstreekse benadering voelde ik mij direct op mijn gemak. Ondanks dat het best een confronterend gesprek was door de goede vragen die er gesteld werden heb ik de ‘’to the point’’ aanpak als heel waardevol ervaren. Als ondernemer wil ik groeien, wil ik vervolgstappen maken en is het tijd voor een spiegel alleen al in dit gesprek heb ik dat mogen ervaren.

Ineke PentermanOndernemer

Een aantal weken geleden meldde ik mij aan voor een strategiegesprek. Ik was blij verrast dat ik daadwerkelijk Kelly 1 dag later aan de telefoon kreeg. Het gesprek verliep erg prettig. Door haar vraagstelling gaf Kelly mij het gevoel dat ik nog veel grootser kon denken dan ik aanvankelijk deed. Het aanbod wat Kelly mij deed sloot hier perfect op aan. Door bovenstaande en het feit dat Kelly erg professioneel, gedreven en zeker van haar zaak is, had en heb ik er veel vertrouwen in dat ik mijn (grotere) doelen ruimschoots kan behalen.

Liesbeth JansenOndernemer

Op een snelle en directe manier werd tijdens het strategie gesprek de vinger op de zere plek gelegd. Zij maakte echt contact en kon mij met slechts een paar vragen vertellen welk dieper liggend thema er speelde in mijn (professionele) leven. Ik kreeg concrete tips hoe ik aan het fundament van mijn onderneming kon werken. Dank je wel voor dat telefoontje, het was een life-changer.

Daniël SingotaniOndernemer

Succesvol ondernemen heeft mij de juiste handvaten gegeven om vanuit het niets te werken aan de opbouw van een onderneming. Ik heb geleerd om het fundament van mijn onderneming concreet te formuleren. De zogenaamde vanzelfsprekende kreten zoals Mindset, Juiste focus, Plannen, Doelstellingen, Niet opgeven, Vallen en Opstaan klinken zo simpel, maar krijgen door de input van Kelly meer diepgang en betekenis, waardoor je het makkelijker kan vertalen naar je eigen situatie. Ik kan stellen dat ik door de juiste Mindset en Focus en het stellen van de juiste vragen, mijn eerste opdracht hierdoor binnen heb gehaald. Tevens zal ik nu en in de toekomst nog regelmatig terugvallen op de door Kelly aangereikte praktische handvaten en de wekelijkse QA om mijn focus te behouden!

Naam:  Cynthia Noordhoek
Niche:  Makelaardij
Plaats:  Utrecht

Naam:  Jet Hendriks
Niche:  Advisering en begeleiding
Plaats:  Beugen

Naam:  Roelf Hut
Niche:  Coaching
Plaats:  Heerenveen

Naam:  Annemarie Geels
Niche:  Makelaardij
Plaats:  Alkmaar

Naam:  Janneke Vissers
Niche:  Coaching
Plaats:  Heemstede