“Waarom zoek je continu de samenwerking op? Word het niet eens tijd om alleen de regie te gaan pakken.” Zomaar een uitspraak die Kelly even tussendoor doet en die je weer aan het denken zet. Ik vond (en vind nog steeds) het Succesvol Ondernemen programma heel goed in elkaar zitten. Aan alle facetten van ondernemen is gedacht. Ondanks het feit dat ik al 15 jaar een succesvolle onderneming heb, heb ik toch heel veel waardevolle informatie gehaald uit het Succesvol Ondernemen programma. Het programma zet je weer op scherp en zorgt ervoor dat de focus terugkomt. Dit smaakte naar meer, dus ben ik gestart met het Mastermind programma. Het Mastermind programma vind ik niet alleen waardevol vanwege de kritische blik en feedback van Moniek en Kelly, maar vooral ook vanwege het feit dat je met een select groepje ondernemers samen het programma doorloopt. We sparren wekelijks en overleggen regelmatig in de community. We houden elkaar gemotiveerd en zijn kritisch naar elkaar. Voor mij persoonlijk heeft het ervoor gezorgd dat ik anders naar mijn “uren” business ben gaan kijken. Ik had begin 2020 niet gedacht dat ik eind 2020 een online programma zou kunnen aanbieden. Naast het kijken naar de mogelijkheden voor andere verdienmodellen heeft het er ook voor gezorgd dat ik veel meer waarde toeken aan mijn dienstverlening, mijn expert status claim en dat ik kritisch kijk naar wie ik überhaupt als klant wil.

Marga Teulings

Het is precies een jaar geleden dat ik kennis maakte met Kelly en Moniek. Ik was toen op zoek naar een business coach die mij kon helpen mijn business verder te laten groeien. Ik voelde direct een klik en ben gestart het programma Succesvol Ondernemen. De beste zakelijke beslissing ooit! In 2019 heb ik enorme stappen kunnen maken met mijn bedrijf. Begin 2020 ben ik gestart met de Mastermind om mijn bedrijf nog verder te laten groeien naar een 3.0 versie. Naast dat we 6 dagen intensief live met elkaar aan de slag gaan, spar ik wekelijks met Kelly en Moniek over de volgende stappen om mijn doelen te kunnen realiseren. Ze zijn eerlijk, kritisch en stellen mij de juiste vragen om mij aan het denken te zetten. Het is echt heel fijn samenwerken met Kelly en Moniek, ik kan dit iedereen aanraden wanneer je je bedrijf verder wilt laten groeien en echt stappen wilt gaan maken. De groei die ik momenteel doormaak, zowel met mijn bedrijf als persoon, was me zonder hen niet gelukt!

Romilde van Commenée

Vorig jaar heb ik gekozen om dit jaar deel te nemen aan de Mastermind. De reden hiervoor is dat ik graag mijn business naar een hoger plan wilde brengen en zelf was ik al een tijdje aan het nadenken over mijn volgende stap in mijn ondernemerschap. Ik wilde nog meer waarde toevoegen aan mijn klanten en nog beter de focus leggen op hoe ik dit zo goed mogelijk kon gaan doen. Voor mijn klanten én mijzelf. Ik ben nu een half jaar bezig met de Mastermind en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met deze keuze. Kelly en Moniek zijn doortastend en bieden concreet alle handvatten die nodig zijn om mijn business naar een hoger plan te tillen, zakelijk én persoonlijk. Het is geen vaag verhaal, maar alles kun je meteen concreet zelf toepassen en doen. Daarbij geven ze op een hele prettige manier begeleiding en zijn ze erg betrokken. Het aanbod vanuit de Mastermind ic.m. hun persoonlijke begeleiding maken het uniek. Ik heb mijn business 3.0 kunnen realiseren en ik kijk uit naar de komende maanden van de Mastermind.

Kirsten de Roo

Bij het opzetten van mijn bedrijf het HR Expert Bureau heb ik met mijn compagnon Doreen van der Pols het programma Succesvol Ondernemen gevolgd. Kelly en Moniek hebben ons geholpen met het opbouwen van een stevig fundament. Het programma heeft ons zelfvertrouwen gegeven als ondernemers en daarnaast ook veel overzicht en duidelijkheid. We werken nu in heel duidelijke kaders voor ons klanten, die daar ook blij mee zijn. Ze weten wat ze aan ons hebben, omdat wij goed weten wat we willen en kunnen neer zetten. Ook coacht het programma in het belang van een goede online zichtbaarheid gericht op onze niche. Ik ben ervan overtuigd dat het programma ons heeft geholpen met het opbouwen van een succesvolle onderneming, we hebben er veel nieuwe klanten mee binnen gehaald en het ons ook echt heeft geholpen goede sales gesprekken te kunnen voeren. Ik beveel Kelly dan ook van harte aan als business coach en ik denk dat elke ondernemer die meer vrijheid en winst, maar vooral ook plezier in ondernemen wil hebben veel baat bij het programma heeft.

Sanne Quint

"Al enige jaren was ik parttime ondernemer. In 2019 ging de knop om, ging ik fulltime en startte ik mijn tweede bedrijf. Hiermee help ik ondernemers met het inrichten van hun interne organisatie. Gestructureerd hulp bieden is waar ik goed in ben. Hulp vragen of accepteren is echter niet mijn sterkste kant. Maar als je zelf hulp biedt, omdat het anderen veel brengt, is het natuurlijk een slimme zet om wel hulp te accepteren. Zo kwam ik in contact met Kelly die met haar statement "helpt ondernemers groeien met ideale klant, winst en vrijheid" iets in mij losmaakte. Ik kende haar niet als business coach, maar toen ik me hierin verder verdiepte, kwam ik erachter dat er geen roze wolken verkocht worden, maar een programma dat loont als je bereid bent om er zelf de effort in te steken. Dus niet te mooi om waar te zijn, maar een realiteitszin die in coachend Nederland heel verhelderend is. Ook het feit dat ze heel goed weet wie ze kan helpen met haar programma en dus ook mensen nee verkoopt, tonen de waarheid en werkelijkheid. Ik heb nu een jaar met het programma gewerkt. Veel facetten had ik niet verwacht, zoals een simpel filmpje met "Just do it", omdat mindset de helft van het werk is. Het programma biedt een gestructureerde aanpak om vanaf dag 1 je business goed op te zetten óf te veranderen."

Joshua Klerks

7 maanden geleden ben ik begonnen met het Succesvol Ondernemen programma van Kelly. Enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Door Kelly haar programma heb ik mijn bedrijf naar een hoger level kunnen krijgen. Daarnaast geeft ze waardevolle tips over mindset en social media. Wekelijks kan je sparren met Kelly, om al je vragen te stellen.

Inge Solleveld

Via het Succesvol Ondernemen programma van Kelly Weekers heb ik hele concrete handvatten gekregen van Kelly en Moniek voor het aantrekken van nieuwe 'droom' klanten die precies in mijn niche passen. Ik wacht niet meer op wat er op mijn pad komt, maar ga actief de markt in dankzij alle vaardigheden die ik heb meegekregen. Op deze manier werk ik met de klanten waarmee ik echt aan de slag wil en echt bij mij passen. Erg blij mee!

Anouk Steenbruggen

Moniek en Kelly hebben mij via het Succesvol Ondernemen-programma geholpen meer grip te krijgen op mijn onderneming. Hun praktische tips en waardevolle tools zorgen ervoor dat ik iedere dag met de juiste focus kan bouwen aan mijn onderneming. De positieve houding en het vertrouwen dat zij uitstralen in hun coaching, zorgen voor het duwtje in de rug om stappen te zetten die ik zelf niet had gedurfd. Ik ben enorm blij om gecoacht te mogen worden door deze kundige, positieve vrouwen, die met hun enorme ervaring altijd op de juiste manier weten te sturen.

Renate Hofstede

Moniek heeft mij bij de start van het businesscoachings-programma wat zij samen met Kelly Weekers verzorgt, laten inzien dat ik het zelf ben die het succes kan bepalen wat ik in verschillende opzichten wens voor mijn business. Deze wake-up call heeft me geholpen het heft helemaal in eigen hand te nemen en op een andere manier te gaan ondernemen. Dankbaar!

Anke van der Vorst

Als startende ZZP'er was ik druk met vrijblijvende kopjes koffie en (onsamenhangende) publicaties via LinkedIn te delen. Deze inspanningen leverden geen (nieuwe) klanten en geen financiële zekerheid. Na contact met Kelly en Moniek ben ik het online programma gaan volgen en aan de slag gegaan. Het SO-programma gaf mij structuur en houvast en motiveerde mij om elke dag meer over mijn onderneming en mijn niche te leren. Door een niche te kiezen, de markt te observeren en focus te hebben op het oplossen van de problemen van mijn klanten, kreeg ik controle over mijn onderneming en ga ik mijn doelstellingen dit jaar halen. Ik ben dankbaar voor de inzichten die Kelly, Moniek en mede SO'ers mij hebben gegeven. Met een sterk fundament heb ik een goed begin gemaakt en kan ik vanuit hier mijn onderneming continue blijven verbeteren. Succesvol ondernemen begint bij jezelf!

Jasper Beekwilder-Janson

Dankzij de coaching van Kelly heb ik de keuze durven maken om echt voor mijn niche te gaan. Het maken van deze keuze heeft mij zoveel rust en daarmee focus gegeven, duidelijkheid gecreëerd voor opdrachtgevers en een groeiende omzet als resultaat.

Annemarie Geels

Kelly is het type coach: de pijn op de zere plek leggen en je adviseren zonder er doekjes om te winden. Kelly is nuchter en daagt je écht uit. Als je die reis wil maken, in jezelf en in je business: dan is het zeker Kelly die je succesvol kan helpen! Ik kan het weten :). Durf te kiezen voor je groei!

Mieke Verhoef

De coaching die Kelly geeft in haar programma Succesvol Ondernemen is to the point, duidelijk, van waarde en direct te implementeren. Ze denkt mee tot je vraag/vragen allemaal beantwoord zijn en heeft een positieve vibe tijdens de coachsessies. Kelly weet waar ze het over heeft en is een betrokken coach. Voor ons bedrijf was starten met Succesvol Ondernemen de beste keuze die we in 2019 hebben gemaakt!

Dominique Hegtermans

Door het Succesvol Ondernemen programma van Kelly heb ik mijn niche gevonden, mijn omzet verdrievoudigd binnen een jaar en een hele andere mindset gevonden. Ik ben Kelly echt heel erg dankbaar voor de inzichten. Ondanks dat ik het zelf heb gedaan had ik zonder haar coaching en online programma niet zo snel hier gekomen!

Pleunie Groen

Succesvol ondernemen, de trainingen en coaching van Kelly Weekers was voor mij de beste keus die ik op zakelijk gebied heb kunnen maken! Ik worstelde met: Wat wil ik? Wie ben ik? Waar begin ik? Hoe kan ik groeien en hoe pak ik het zakelijk aan? In de online trainingen, coaching en gesloten Q&A’s krijg je alle handvatten die je nodig hebt om je bedrijf met een stevig fundament neer te zetten, hoe je met de juiste mindset en focus altijd een goede planning hebt, dagelijks je to do lijst ook echt afkrijgt, je structuur en regelmaat krijgt in je werk en privé wat ervoor zorgt dat je vrijheid krijgt. Hoe je meer klanten gaan generen, hoe je deze gaat bereiken en ervoor zorgt dat je absoluut meer winst gaat maken! Absoluut een aanrader om met Kelly Weekers en Moniek van Rheenen aan de slag te gaan!

Cynthia Noordhoek

Er zijn duizenden coaches maar er is er maar één waarbij je serieuze resultaten gaat boeken! Kelly neemt je mee tot in de diepste kern van je onderneming, van strategie tot mindset, dé combinatie waar je op kunt bouwen en waarbij je jaarlijks, maandelijks, dagelijks maar ook per uur weet wat je wél en niet moet doen om de resultaten te gaan boeken! Ik beveel Kelly van harte aan wanneer je een onderneming wil die als een huis staat maar vooral ook blijft staan!

Jet Hendriks

Als hoogsensitieve high sensation seeker is ondernemen best een uitdaging. Het is niet alleen een mond vol, maar vooral ook een hoofd vol. En tegelijk kan ik niet anders, omdat ik zo'n diepgewortelde missie heb, die ik niet anders kan dan op mijn eigen manier invulling geven. Ik ben zweverig en kick-ass united. En ... dromen hebben is leuk, maar ze najagen is keihard werken. Daarom is het heerlijk dat Kelly er is met haar programma Succesvol Ondernemen. Het leert je kritisch te kijken naar het fundament van je bedrijf en vervolgens gewoon keihard en vooral gefocust & gestructureerd te knallen. Groei gaat met vallen en opstaan en daarom is het duurzame karakter van dit programma heel fijn. Niet alleen succesvol worden, maar vooral ook succesvol blijven.

Martine de Troije

Het “Succesvol Ondernemen” programma van Kelly Weekers en Moniek van Rheenen heeft mij veel gebracht! De lessen zijn praktisch, prettig te volgen en in je eigen tempo. En je staat er niet alleen voor, door de besloten community. Ervaringen delen in deze groep ervaar ik als heel waardevol. Leerzaam en vooral sparren, elkaar motiveren én successen delen Ik heb door deze training na twee jaar pionieren meer focus aangebracht in mijn bedrijf en duidelijke keuzes gemaakt. In: “waar ben ik goed in?” in combinatie met “waar word IK heel blij van?” En dit werpt zijn vruchten af. Door ook “nee” te zeggen tegen aanvragen, houd ik ruimte in mijn agenda om vol te gaan voor wat ik graag wil doen. En daar de beste versie van mijzelf in te worden. Kelly en Moniek coachen enthousiast, open en eerlijk en doelgericht. Fijn! Want dat sluit goed aan bij mijn manier van werken. 👍🏻 Thanks meiden! ❤️

Linda Bult

Na een tijdje gezocht te hebben naar concreet goede zakelijke ondersteuning om door te groeien naar de next level werd mij spontaan, door 2 vakvrouwen, onafhankelijk van elkaar, vol enthousiasme en respect over Kelly Weekers en Succesvol Ondernemen verteld. Daar ben ik ze zo dankbaar voor. Kelly en Moniek zijn goud. Geen gezeur, pittig aan de slag en gaan. Leren hoe je je onderneming aanscherpt, je doelgroep bereikt en echt omzet scoort. Stap voor stap. Bijschaven of bepaalde manieren van doen compleet op de schop. Ik leer iedere dag en ben blij met de vrijheid die het me op allerlei gebieden geeft.

Gigi Bowmer

Begin dit jaar ben ik met Kelly gaan werken, omdat ik als self-made-woman vastliep binnen mijn bedrijf. Hoewel sinds 27 jaar gespecialiseerd in afslankprogramma's voor vrouwen boven 35 jaar, wist ik dat er méér uit mijn bedrijf te halen was. Kelly neemt me stap voor stap mee op weg naar méér klanten, winst en vrijheid met haar programma, wat subliem in elkaar zit. Ze is direct, openhartig, to the point en geeft mij precies wat ik nodig heb.

Anita Staps

Kelly heeft mij geholpen meer focus te krijgen en te behouden in mijn onderneming. Hierdoor kan ik niet alleen de dingen doen waar ik écht gelukkig van word met de klanten waar ik graag mee werk, maar ook veel meer vrijheid creëren in mijn werkzaamheden. Kelly heeft een erg prettige aanpak, duidelijke communicatie, is betrokken en enthousiast en daarnaast ook erg plezierig om mee samen te werken. Een van de redenen voor mij om graag met Kelly te werken is de toepassing van (sociaal) wetenschappelijke inzichten in haar programma. Dat is voor mij heel erg waardevol geweest! Ik heb in korte tijd enorm mooie stappen gemaakt. Bedankt, Kelly, voor de mooie lessen en de prettige samenwerking!

Tamara Rood

Stap voor stap bouw ik aan mijn bedrijf. Eerst vanuit enthousiasme en een unieke kans, inmiddels vanuit de Succesvol Ondernemen Strategie van Kelly Weekers. Haar programma vormt mijn ondernemersgeweten. Hierdoor bouw ik structureel aan mijn business met -inmiddels - bestaansrecht en resultaat. Dat betekent: steeds meer aan het werk voor mijn ideale klanten en een verdubbeling van mijn omzet (binnen een jaar) zonder extra kosten. Vrijheid betekent dat ik mijn jongens twee dagen per week van school kan halen. Ik ben er nog niet en bouw lekker verder, samen met Kelly, Moniek en het netwerk aan ondernemers (ervaring) heb ik alle vertrouwen in de toekomst.

Marije Reniers

"Ben je klaar om jezelf eens goed uit te dagen?” Dat is wat Kelly doet met het Succesvol Ondernemen programma. Halverwege het programma heb ik de strategie van mijn bedrijf op z’n kop gezet en de benadering van klanten aangepast. En wat denk je.......Het werkt! Aan alles wordt gedacht, niet alleen strategie wordt aangepakt, maar ook je mindset. En die mindset is wat het verschil maakt. De kracht van Kelly en het programma is hoe ze deze zaken bij elkaar brengt. Niet alleen uitdagen op kennis en kunde, maar vooral ook de uitdaging op het mindset gebied. Maar bovenal..... resultaat uit een hoek waar je ‘m niet verwacht. Ik ben ontzettend verrast en kan het iedere ondernemer aanbevelen. Daag jezelf uit tot ongekende ontwikkeling. - dank je wel Kelly!

Jort Schulting

Begin 2019 heb ik een grote stap gezet en mijn fulltime baan ingeruild voor een nieuw avontuur: het starten van mijn droomonderneming. Maar waar begin je dan? In het begin wist ik wel wat ik wilde, maar niet hoe ik dat kon bereiken. Door de coaching van Kelly werd het pad dat ik zou moeten bewandelen mij ineens helemaal duidelijk en overzichtelijk voorgeschoteld! Binnen zes weken heb ik stapsgewijs mijn onderneming opgebouwd. Het fundament staat als een huis, ik weet mijn ideale klanten te vinden en binden en kan in alle vrijheid ondernemen. Dit alles met een goede focus en een doordacht plan van aanpak. Voila! Mijn droomonderneming staat - merci Kelly.

Natascha Verschoor

9 maanden geleden zijn Sanne Quint en ik (Doreen van der Pols) het HR Expert Bureau gestart. We hadden toen nog geen idee en gingen van de hak op de tak. Toen het programma succesvol ondernemen voorbij kwam van Kelly en Moniek waren we direct enthousiast. Het programma heeft onze verwachtingen zelfs nog weten te overtreffen. In 6 weken tijd (het tempo kan je zelf bepalen)doorloop je een uitgebreid programma waarbij je allerlei tips, ervaringen en handvatten krijgt om een goede en gestructureerde basis voor je bedrijf neer te zetten. Het programma is super praktisch en heeft ons richting gegeven zodat we nu een solide basis hebben gelegd en verder kunnen bouwen aan een succesvolle business. Door Kelly en Moniek gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet en hier zijn we ze super dankbaar voor.

Doreen van der Pols