Begin dit jaar ben ik met Kelly gaan werken, omdat ik als self-made-woman vastliep binnen mijn bedrijf. Hoewel sinds 27 jaar gespecialiseerd in afslankprogramma's voor vrouwen boven 35 jaar, wist ik dat er méér uit mijn bedrijf te halen was. Kelly neemt me stap voor stap mee op weg naar méér klanten, winst en vrijheid met haar programma, wat subliem in elkaar zit. Ze is direct, openhartig, to the point en geeft mij precies wat ik nodig heb.

Anita Staps

Dankzij de coaching van Kelly heb ik de keuze durven maken om echt voor mijn niche te gaan. Het maken van deze keuze heeft mij zoveel rust en daarmee focus gegeven, duidelijkheid gecreëerd voor opdrachtgevers en een groeiende omzet als resultaat.

Annemarie Geels

Kelly heeft me geleerd wat essentieel is voor het bouwen aan een succesvolle onderneming. Wat me het meeste aanspreekt is de manier waaróp ze dat doet, zakelijk, concreet, toegewijd, no nonsens en heel praktisch. Haar ‘Succesvol Ondernemen’ programma, waar Kelly en Moniek met hart en ziel mee bezig zijn, geeft zoveel inzichten en praktische tools dat het voelt alsof ze zelf meebouwen aan je business!

Menno Visser

Na een tijdje gezocht te hebben naar concreet goede zakelijke ondersteuning om door te groeien naar de next level werd mij spontaan, door 2 vakvrouwen, onafhankelijk van elkaar, vol enthousiasme en respect over Kelly Weekers en Succesvol Ondernemen verteld. Daar ben ik ze zo dankbaar voor. Kelly en Moniek zijn goud. Geen gezeur, pittig aan de slag en gaan. Leren hoe je je onderneming aanscherpt, je doelgroep bereikt en echt omzet scoort. Stap voor stap. Bijschaven of bepaalde manieren van doen compleet op de schop. Ik leer iedere dag en ben blij met de vrijheid die het me op allerlei gebieden geeft.

Gigi Bowmer

Kelly heeft mij geholpen meer focus te krijgen en te behouden in mijn onderneming. Hierdoor kan ik niet alleen de dingen doen waar ik écht gelukkig van word met de klanten waar ik graag mee werk, maar ook veel meer vrijheid creëren in mijn werkzaamheden. Kelly heeft een erg prettige aanpak, duidelijke communicatie, is betrokken en enthousiast en daarnaast ook erg plezierig om mee samen te werken. Een van de redenen voor mij om graag met Kelly te werken is de toepassing van (sociaal) wetenschappelijke inzichten in haar programma. Dat is voor mij heel erg waardevol geweest! Ik heb in korte tijd enorm mooie stappen gemaakt. Bedankt, Kelly, voor de mooie lessen en de prettige samenwerking!

Tamara Rood

De coaching die Kelly geeft in haar programma Succesvol Ondernemen is to the point, duidelijk, van waarde en direct te implementeren. Ze denkt mee tot je vraag/vragen allemaal beantwoord zijn en heeft een positieve vibe tijdens de coachsessies. Kelly weet waar ze het over heeft en is een betrokken coach. Voor ons bedrijf was starten met Succesvol Ondernemen de beste keuze die we in 2019 hebben gemaakt!

Dominique Hegtermans

Door het Succesvol Ondernemen programma van Kelly heb ik mijn niche gevonden, mijn omzet verdrievoudigd binnen een jaar en een hele andere mindset gevonden. Ik ben Kelly echt heel erg dankbaar voor de inzichten. Ondanks dat ik het zelf heb gedaan had ik zonder haar coaching en online programma niet zo snel hier gekomen!

Pleunie Groen

"Ben je klaar om jezelf eens goed uit te dagen?” Dat is wat Kelly doet met het Succesvol Ondernemen programma. Halverwege het programma heb ik de strategie van mijn bedrijf op z’n kop gezet en de benadering van klanten aangepast. En wat denk je.......Het werkt! Aan alles wordt gedacht, niet alleen strategie wordt aangepakt, maar ook je mindset. En die mindset is wat het verschil maakt. De kracht van Kelly en het programma is hoe ze deze zaken bij elkaar brengt. Niet alleen uitdagen op kennis en kunde, maar vooral ook de uitdaging op het mindset gebied. Maar bovenal..... resultaat uit een hoek waar je ‘m niet verwacht. Ik ben ontzettend verrast en kan het iedere ondernemer aanbevelen. Daag jezelf uit tot ongekende ontwikkeling. - dank je wel Kelly!

Jort Schulting

Kelly is het type coach: de pijn op de zere plek leggen en je adviseren zonder er doekjes om te winden. Kelly is nuchter en daagt je écht uit. Als je die reis wil maken, in jezelf en in je business: dan is het zeker Kelly die je succesvol kan helpen! Ik kan het weten :). Durf te kiezen voor je groei!

Mieke Verhoef