Tijdens de masterclasses leer je een heldere en concrete methodiek om je leven, zowel privé als zakelijk, in positieve zin te veranderen. Én de skills die je hebt optimaal te benutten!

Kelly biedt 4 verschillende masterclasses aan die je vanuit diverse invalshoeken op een nuchtere en onderbouwde manier het geheim van jouw mindset leren. De masterclasses zijn altijd interactief. Je gaat naar huis met praktische tips en jouw eigen plan van aanpak.

Elke masterclass heeft een maximum van 30 deelnemers. Hierdoor is er voldoende ruimte om jouw vragen te stellen. 

Voor organisaties: Interesse in een in-house masterclass? Neem dan contact met ons op!

Liever één-op-één aan de slag met Kelly? Ook dat is mogelijk!

Ben je een ondernemer of een executive en wil je intensief aan de slag in een kleine groep? Kom dan naar de exclusieve Experience ‘Lifetime Succes’!

OPTIMAAL GENIETEN

iedereen vanaf 21 jaar

Dwalen jouw gedachten vaak naar morgen af? Of juist naar gisteren? Leef je vaak op de automatische piloot? Wil je meer van het moment genieten? En stress en negativiteit leren loslaten? Dan is deze masterclass perfect voor je! Niet zweverig, maar boordevol concrete ‘mindful’ tips die je gelijk zelf toe kunt passen. Kelly leert je optimaal te genieten onderbouwd vanuit haar expertise en ervaring. 

MAMA IN BALANS

(aanstaande) mama’s 

Wil je van het (aanstaande) moederschap genieten maar vliegt de stress je vaak aan? Ren je vaak meer dan dat je stilstaat? Vind je het moeilijk om alle andere ballen naast het moederschap in de lucht te houden? Dan is deze masterclass perfect voor je! Kelly deelt concrete tips vanuit haar expertise en ervaring. Ze helpt je een relaxte (aanstaande) mama te worden én blijven! 

RELAXT WERKEN

ambitieuze werknemers en ondernemers

Ervaar je de combinatie van werk en privé als stressvol? Verlies je steeds vaker het plezier in de dingen die je doet? Komt er veel tegelijk op je bord? Merk je dat je niet voldoende presteert? En wil jij (preventief) stress leren loslaten? Dan is deze masterclass perfect voor je! Kelly geeft je concrete tips hoe je als (aanstaande) ondernemer relaxt werkt én leeft. Alles onderbouwd vanuit Kelly’s expertise en ervaring. 

KOERS BEPALEN

iedereen tussen 21 – 45 jaar

Vind je veel leuk en keuzes maken lastig? Vind je het lastig om jouw droom realiteit te maken? Of heb je juist geen idee wat je eigenlijk wilt doen met je leven? Weet je vaak beter wat je niet wilt dan wat je wel wilt? Dan is deze masterclass perfect voor je! Samen met Kelly ga je jouw koers bepalen door concrete doelen te stellen én ze ook haalbaar te maken. Alles onderbouwd vanuit Kelly’s expertise en ervaring.